RUDENS ŠVENTĖ
2014 m. rugsėjo 20 d.

2014.09.14 dieną, Vaitimėnų kaimo bažnytėlėje vyko Kryžiaus išaukštinimo atlaidai. Po Šv. Mišių visus į bendruomenės namus pakvietė dekanas A.Genutis. Bendruomenės namuose vyko rudens šventė "Rudenėli labas". Šventėje dalyvavo dekanas A.Genutis, Mažonų apylinkės seniūnas J.Samoška ir kiti apylinkės atstovai. Taip pat savo buvimu šventę papuošė svečias iš Palangos S.Stelmokas, kurio dėka, Vaitimėnų kaime esančios kapinaitės, aptvertos nauja ir gražia tvora.

Seniūnas padėkojo svečiui už gražų poelgį ir įteikė atminimo dovanėlę. Gausus būrys susirinkusiųjų grožėjosi nuostabiomis, mūsų moterų sukurtomis, gėlių kompozicijomis, kurios žavėjo nuostabia spalvų gama ir išradingumu. Net kelias gėlių kompozicijas sukūrė Vitalija Žymantienė. Viena iš jos sukurtų kompozicijų papuošė sceną - ji buvo įspūdinga. Vitalija Žymantienė visada puiki pagalbininkė ,ruošiant šventes - sumani ir išradinga. Žavėjo Redos Mikutienės ir Laimos Bendikienės, Danutės Jurkauskienės, ir St. Bernotienės ir kt. nuostabios gėlių kompozicijos.
Visiems šypsenas sukėlė iš daržovių padaryti vabalai, žuvys, varlės, ožys ir net laivas ir daug ,daug visokių grožybių. O nutūpusi bitutė ant pilno medaus korio, ne tik gražiai atrodė, bet ir jame esantis medus svečiams buvo labai gardus. Sumanioji bitininkė Nijolė Seleckienė į kiekvieną šventę ateina nešina puodynėlę medučio.
Bendruomenės pirmininkas padėkojo visiems, kurie parėmė bendruomenę finansiška.:N.A.Seleckams,,V.Altaravičiui,,V.L.Puodžiuveliams,V.D.Girskiams,D.J.Pryšmantams,A.V.Pilypams.Taip pat ačiū tarė bendruomenės moterims, kurios prisidėjo prie šventės pasiruošimo.
Nuoširdų dėkui renginių organizatorė A.Pilypienė tarė vaikams, kurie deklamavo eiles apie rudenį-E.Pipiraitei, J.Jurkauskaitei, K.Sadauskui, A.Bendikui. Taip pat nuoširdų ačiū tarė Lomių saviveiklininkams - moterų ansambliui vadovaujamam Nijolės Norvaišienės ir vaikų kanklių ir gitarų grupei, vadovaujamai Ramunės Petravičiutės - Kinderienės. Šventė buvo puiki.

Galerija