ŠVENTINIS ATASKAITINIS PASIBUVIMAS
2014 m. kovo 10 d.

2014.03.07. dieną bendruomenės namuose įvyko ataskaitinis susirinkimas. Bendruomenės pirmininkas V.Pilypas apžvelgė visus praėjusių metų įvykius, įgyvendintus užmojus ir ateities planus. Priminė visas praėjusių metų įsimintiniausias akimirkas. Nepamiršo paminėt bėdų, mūsų rūpesčių. Buhalterė R.Maulienė pateikė visą bendruomenės finansinę ataskaitą.

Susirinkime dalyvavęs Mažonų apylinkės seniūnas J.Samoška kalbėdamas padrąsino žmones, kad nenusiviltų sunkia bendruomenės įsikūrimo pradžia, kad viskas yra pasiekiama darbu, užsispyrimu, užsidegimu ir, žinoma, geru noru. Pažadėjo padėti, pakonsultuoti visais mums rūpimais klausimais.
Pasibaigus susirinkimui, kuris vyko pirmininko kabinete, pirmininkas V.Pilypas pakvietė visus apžiūrėti salės. Niekas net nenutuokė, kad užsidegus šviesai suskambės akordeono maršas, visus kviesdamas į dar šviežiais dažais kvepiančią patalpą. Sveikinimo žodžiais ir gėlėmis išpuoštas stendas, pačių vyrų rankomis paserviruotas stalas, negalėjo nepakerėt moterų. Tokia nuostabi staigmena moterims Kovo-osios proga!!! Buvo itin jauku.
Pasveikinę moteris, sudainavę joms skirtą dainą, pakvietė visus prie stalo. Gražiais padėkos žodžiais moterys apipylė vyrus. Gyrė už gražiai, savo rankomis, suremontuotą, salę, už atsidavimą ir entuziazmą, už savo paaukotą laiką. Daugiausia padėkos žodžių susilaukė pirmininkas V.Pilypas, jam talkinę V.Kasputis, A.Pipiras, S.Bajorinas ir kiti. Ilgai dar nesiskirstė žmonės iš erdvios salės.

"Vaitimėnų šilas" bendruomenė

Galerija