ŠVENTĖ ,,PABŪKIME KARTU”
2014 m. gruodžio 02 d.

Sveiki visi šiandien susirinkę į mūsų bendruomenės namuose organizuojamą šventę. Sukvietėme Jus pabūti, pabendrauti, besibaigiančius metus palydėti, džiaugsmais ir rūpesčiais pasidalinti. Gyvenimas vietoj nestovi, vis bėga kaip upėje vanduo. Iš dienos į savaitę, iš savaitės į mėnesį, iš mėnesio į metus ir taip rikiuojasi metų eilės.

Susimąstykime visi apie šuoliais lekiantį laiką, kuris kažkam dovanoja pirmąjį žodį, o kitam atseikėja patirtimi ir išmintimi turtingą jubiliejų” - tokiais žodžiais į visus susirinkusius kreipėsi šventės vedėja Remigija.
Lapkričio 22-ąją (šeštadienį) Sungailiškių bendruomenės namų salėje vyko senjorų jubiliatų šventė ,,Pabūkime kartu”, į kurią susirinko ne tik  jubiliatai ir jų šeimos nariai, bet ir kaimynai, bičiuliai. Renginyje dalyvavo Mažonų seniūnijos seniūnas Jonas Samoška ir socialinio darbo organizatorė Laima Samoškienė.
Seniūnas sveikindamas visus susirinkusius, linkėjo sveikatos, geros nuotaikos, artimųjų meilės ir supratimo, atjautos ir ramybės  ir dovanojo didelį pyragą.
Garbingiausią 90-ties metų jubiliejų šventė Sungailiškių kaimo gyventoja Verutė Samoškaitė. Ne mažiau garbingą 80-čio jubiliejų atšventė mūsų kaimo senjoros: Jadvyga Stonienė, Marijona Žemaitaitienė ir Ona Balčienė iš Sutkų kaimo. 70-imt metų skubantis laikas suskaičiavo Mortai Švatrinienei ir Nelei Samoškienei, o 65-is metus - Ramutei Armonienei. Prie šių senjorų prisijungė ir trys vyrai ąžuolai: 75-ąjį gimtadienį sutikęs Bronius Bartuševičius, 70-ąjį jubiliejų atšventęs Juozapas Jankauskas ir ,,jauniausias jubiliatas” Juozas Kazlauskas - šventęs 60-čio jubiliejų.
Visiems jubiliatams buvo įteiktos dovanėlės ir gėlės, sugiedota ilgiausių metų. Šventinį koncertą ir nuoširdžius sveikinimo žodžius senjorams jubiliatams ir visiems buvusiems dovanojo neseniai susibūręs Sungailiškių kaimo bendruomenės moterų ansamblis (vadovė Virginija Eičienė).
Po visų sveikinimų ir koncerto visi buvo pakviesti prie bendro stalo kur laukė ne tik karšta arbata, bet ir (seniūno dovanotas) didelis pyragas, sumuštinukai ir kiti skanumynai. Dar ilgai netilo juokas ir linksmas šurmulys, skambėjo visų kartu dainuojamos senjorų jaunystės dainos. Kokie gražūs ir nepakartojami mūsų senjorai jubiliatai!

Sungailiškių kaimo bendruomenės informacija

 

Galerija