ŠAUNIAUSIA MOČIUTĖ
2014 m. gruodžio 08 d.

Batakių bendruomenė džiaugiasi,kad batakiškė Onutė Paulauskienė lapkričio 30 d. dalyvavo “Tauragės močiutė 2014“ varžytuvėse. Ji visus pakerėjo savo paprastumu ir nuoširdumu.
Nors mūsų Onutė jau sulaukusi garbingo 75 - ojo jubiliejaus, tačiau yra labai jaunatviška, darbšti ir talentinga. Ji užaugino du tėvelių netekusius anūkus, rūpinasi jais ir dabar.

Be to ji ir talentinga tautodailininkė, medžio drožėja, surengusi keliolika rimtų parodų. Jos drožiniai puikuojasi Tauragės krašto muziejuje, dalis jų yra ir pačios drožėjos namuose.
Onutė yra puiki pasakotoja. Šį savo talentą ji atskleidė ir močiučių konkurse. Visi žavėjosi jos sekama pasaka, stebėjosi gebėjimu taikliais posakiais prajuokinti arba sujaudinti klausytojus. Šie jos gebėjimai buvo įvertinti „Šauniausios močiutės“ nominacija, apdovanota vertingais prizais. Ypač daug džiaugsmo Onutei suteikė kelialapis į Krokuvą.
Mes, Batakių bendruomenės ,,Aukaja" nariai didžiuojamės, kad turime šauniausią močiutę ir linkime jai kuo geriausios sveikatos ir kūrybinės sėkmės.

Batakių bendruomenės informacija.

Galerija