PRASMINGA ŠVENTĖ
2014 m. gruodžio 16 d.

Baigiantis metams Tauragės rajono vietos veiklos grupė (VVG) surengė penktą adventinį padėkos vakarą Mažonų bendruomenės namuose. Į šią tradicinę šventę buvo pakviesti rajono valdžios, bendruomenių atstovai, partneriai, rėmėjai ir kiti bendraminčiai.

VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė, skoningai ir jaukiai papuoštoje salėje, pasitiko svečius ir visiems dovanojo VVG dešimtmečiui skirtus kalendorius. Po trumpo pasveikinimo ji pristatė vakaro muzikinę staigmeną - Kauno styginį kvartetą kartu su žymiu obojininku Robertu Beinariu. Koncertą vedė profesorė Audronė Žiūraitytė. Jos dėka klausytojai daugiai sužinojo apie muzikinius instrumentus, ypač obojų, bei atliekamus kūrinius.
Šiltai padėkoję muzikantams už nuostabų koncertą šventės dalyviai sveikino vieni kitus, teikė dovanėles, linkėjo sėkmingų ateinančių metų, gražių darbų.
Visi, norintys dar pabendrauti, pasikalbėti su seniai matytais bičiuliais, kolegomis, buvo pakviesti prie adventinio vaišių stalo. Ši šventė, tai puiki galimybė padėkoti vieni kitiems už nuoširdų bendradarbiavimą, draugystę, paramą, proga pakalbėti apie ateinančius metus, būsimus darbus.

VVG informacija

Galerija