ŠVENTINIS LAIKOTARPIS PAGRAMANTYJE
2015 m. sausio 09 d.

Gruodžio viduryje Pagramančio bendruomenė pradėjo ruoštis kalėdiniam - šventiniam laikotarpiui. Papuoštas miestelis, sublizgo skarota eglutė prie kultūros namų. Surengtas kalėdinis vakarėlis miestelio ikimokyklinio amžiaus vaikučiams. Vaikučius aplankė Snieguolė, Nykštukas ir Kalėdų senelis, kurie pradžiugino dovanėlėmis, žaidė žaidimus, šoko. Lėlė, besmegenis ir lego žmogeliukas suvaidino pasaką „Kalėdų išdaiga“.

Kūčių išvakarėse papuošėme Pagramančio bažnyčią, padėjome pasiruošti kalėdiniam laikotarpiui.
Šventinis laikotarpis baigiasi sausio 6 dieną. Po Pagramančio miestelį gerąją naujieną skelbdami, vaikščiojo Trys Karaliai. Aplankė neįgaliuosius ir vienišus senelius, atnešė jiems dovanų: aukso, miros ir smilkalų. Ant namo durų kreida įbrėžė tris kryželius ir tris raides KMB, kad pro jas neįeitų blogis, piktoji dvasia.
Įkvėpti gerosios energijos ir šilumos užbaigėme šventinį laikotarpį. Su naujais siekiais ir darbais įžengėme į 2015 metus. Dėkojame visiems prisidėjusiems savo darbais, idėjomis ir gera nuotaika prie Kalėdinių švenčių organizavimo. Taip pat dėkojame miestelio gyventojams, kurie papuošė savo namus ir sukūrė gražią šventinę nuotaiką. Visoms bendruomenėms linkime gerų, kūrybingų ir darbingų metų!

Pagramančio bendruomenės centras „Gramančia“

Galerija