ŠVENTINIAI RENGINIAI MAŽIEMS IR DIDELIEMS
2014 m. gruodžio 28 d.

Kaip ir kiekvienais metais, mažieji Trepų bendruomenės gyventojai laukė Kalėdinės šventės ir susitikimo su Kalėdų seneliu. Šeštadienio rytą į bendruomenės salę sugužėję vaikučiai, tėveliai, seneliai susidomėję stebėjo Kalėdų nykštukų, vadovaujamų Ingos Nagaitienės, šokius. Po jų visi stebėjo pasaką „Sniego karalienė“.

Susirinkusius sujaudino drąsios mergaitės Gerdos istorija. Kaip ji, norėdama išgelbėti piktosios Sniego karalienės pagrobtą ir užkerėtą savo brolį Kajų, leidžiasi į tolimą, pavojų ir išbandymų kupiną kelionę. Joje Gerda įveikia visas kliūtis ir sunkumus. Ne tik suranda savo brolį, bet ir įgauna pasitikėjimo savimi bei susiranda naujų draugų.
Pagaliau sulaukę Kalėdų senelio, visi su juo šoko, dainavo, deklamavo eilėraščius. Džiaugėsi gautomis dovanėlėmis.
Švenčių laukė ir į Naujametinį vakaro rinkosi suaugusieji bendruomenės nariai. Visus juos sutiko ir pasveikino bendruomenės pirmininkė ir seniūnaitis. Bendruomenės narės Saida, Alva ir Sigita pravedė Naujametinį vakarą. Šventėje „apsilankė“ įžymūs dainininkai Povilaitis, Dambrauskaitė, Cicinas. Visi supažindinti su 2015 metų horoskopais. Į svečius atvykęs Senis Šaltis su savo apsaugos darbuotojais pristatė naujos valiutos - eurų siuntą. Viso renginio metu vyko smagūs šokiai, dainos įvairios atrakcijos.


Trepų bendruomenės informacija

Galerija