ŠVENTĖ VAIKAMS „ŠYPSOKIS VAIKYSTE“
2015 m. birželio 02 d.

Į popietę, skirtą tarptautinei vaikų gynimo dienai pažymėti, rinkosi Vėluikių bibliotekos lankytojai, vaikučiai, jų šeimos nariai, draugai, Trepų bendruomenės nariai. Šventės dalyviai ir žiūrovai persikėlė į bendruomenės patalpas, kur laisvai ir patogiai galėjo dalyvauti įvairiose rungtyse bei žaidimuose.

Šventės svečiai - Lomių kaimo bibliotekos skaitytojų lėlių teatras parodė nuotaikingą Kosto Kubilinsko pasaką „Strakaliukas ir Makaliukas“. Vadovė Gintarė Pavalkytė. Gera nuotaika spinduliavo vaikų ir jaunimo grupių šokėjėlės, vadovaujamos Ingos Nagaitienės. Šiltus jausmus suteikė Paulinos Reketytės padeklamuotos eilės apie vaikystės džiaugsmus ir viltis.
Vėliau visi šurmuliavo bendruomenės namų kieme: vaikai žaidė smagius žaidimus, dalyvavo estafetėje, piešė laimingos vaikystės piešinius ant asfalto. Renginio kulminacija tapo siurprizo ieškojimas. Įnirtingai ieškoję, surado dėžę ledų, kuriais visi kartu ir pasivaišino. Spinduliuodami gera nuotaika ir smagiais įspūdžiais visi išsiskirstėme į namus.

Virginija Lukošienė, bibliotekininkė

Galerija