TRADICINĖ SARTININKŲ KAIMO ŠVENTĖ
2015 m. rugpjūčio 07 d.

Vėl žydėjo liepos, vėl dūzgė bitės, vėl liepos 1-ąjį sekmadienį Sartininkuose vyko tradicinė kaimo šventė. Iš pat ryto visi rinkosi Šv. Jurgio bažnytėlėje į atlaidus. Prieš pietus šventė persikėlė į bendruomenės kiemelį. Kaimo gyventojų ir svečių, su gražia švente, pasveikinti atvyko Tauragės r. meras Sigitas Mičiulis, administracijos direktoriaus pavaduotojas Vytautas Navickas.

Nepasididžiavo ir kraštiečių pasveikint atvažiavo tarybos narys Pranas Petrošius bei seniūnas Vytautas Juška. Sveikinimo žodį tarė ir bendruomenės pirmininkė Sigita Musvydienė . Prisiminė ir pasidžiaugė, kad jau 25 metus gyvename nepriklausomoje Lietuvoje, kvietė išlikti vieningiems ir patriotiškiems. Taip pat pasidžiaugė, kad pagaliau, į rajono centrą gyventojai galės važiuoti asfaltuotu keliu, nors dar liks beveik 2 km žvyrkelio. Sartininkų pašto skyriaus darbuotojos pasakė padėkos žodžius bei įteikė dovanėlę ir padėką seniūnaičiui Sauliui Musvydui - už gražiai tvarkomą kaimo aplinką. Džiugu, kad žmonės pastebi ir įvertina kito žmogaus darbą ir pastangas.

Toliau šokiui ir dainai kvietė liaudiškos muzikos kapela iš Šilutės „ Šilo aidai“ bei muzikantai iš Rusnės - Valdas ir Vainora Lacko. Pertraukėlių metu vyko įvairūs žaidimai bei rungtys.Vakarėjant jaunimą į šokių aikštelę sukvietė diskoteka. Ačiū Dievui už gerą orą, o rėmėjams už paramą.

Sartininkų bendruomenės informacija

Galerija