SENJORŲ JUBILIATŲ ŠVENTĖ ,,PABŪKIME KARTU”
2015 m. gruodžio 09 d.
Susirinkom vėl draugai geri,
draugai geri, draugai geri.
Uždainuosime linksmam būry
smagiai, gražiai ir ilgai…
 

Šia linksma daina, atliekama Sungailiškių kaimo bendruomenės moterų ansamblio, gruodžio 5-ąją (šeštadienį) bendruomenės namų salėje prasidėjo senjorų jubiliatų šventė ,,Pabūkime kartu”. Į ją susirinko ne tik jubiliatai ir jų šeimos nariai, bet ir kaimynai, bičiuliai.

,,Sveiki visi šiandien susirinkę į mūsų bendruomenės namuose organizuojamą šventę. Sukvietėme Jus pabūti, pabendrauti, besibaigiančius metus palydėti, džiaugsmais ir rūpesčiais pasidalinti. Gyvenimas vietoj nestovi, vis bėga kaip upėje vanduo. Iš dienos į savaitę, iš savaitės į mėnesį, iš mėnesio į metus ir taip rikiuojasi metų eilės. Susimąstykime visi apie šuoliais lekiantį laiką, kuris kažkam dovanoja pirmąjį žodį, o kitam atseikėja patirtimi ir išmintimi turtingą jubiliejų” - tokiais žodžiais į visus susirinkusius kreipėsi šventės vedėja Remigija.

Renginyje dalyvavo Tauragės rajono savivaldybės mero padėjėja Virginija Eičienė ir Mažonų seniūnijos seniūnas Jonas Samoška.

Savivaldybės mero padėjėja Virginija Eičienė  perdavė mero Sigito Mičiulio sveikinimus ir linkėjimus jubiliatams ir įteikė saldžią dovaną (didžiulį pyragą) bendram stalui, linkėdama sveikatos ir geros nuotaikos, ilgų gyvenimo metų.

Seniūnas, sveikindamas visus susirinkusius, linkėjo sveikatos, geros nuotaikos, artimųjų meilės ir supratimo, atjautos ir ramybės, padovanojo krepšį saldumynų.

Garbingiausią 85-ių metų jubiliejų šventė Sungailiškių kaimo gyventoja Antanina Gaurylienė. Ne mažiau garbingą 80-čio jubiliejų atšventė gausus senjorų būrys: Adelė Jankauskienė, Petronėlė Vaitkienė, Regina Labžentienė, Joana Samoškienė ir Juzefa-Elzbieta Damulienė. 75-is metus skubantis laikas suskaičiavo Elvyrai Paulikienei ir Marytei Burkertienei, o 70-imt metų - Eugenijai Pužauskienei ir Elfridui Gudjoniui. Šiemet tarp jubiliatų ir šeimyninis duetas: 70- ąjį gimtadienį šventęs Stanislovas Kiniulis, o 65-ąjį - jo žmona Dalia Kiniulienė iš Sutkų kaimo. Šiais metais ,,jauniausia jubiliatė” Liudmila Rudienė - šventusi 60-čio jubiliejų.

Visiems jubiliatams buvo įteiktos dovanėlės ir gėlės, sugiedota ilgiausių metų. Šventinį koncertą ir nuoširdžius sveikinimo žodžius senjorams jubiliatams ir visiems buvusiems dovanojo  Sungailiškių kaimo bendruomenės moterų ansamblis (vadovė Virginija Eičienė) ir Norkaičių kultūros namų ansamblis ,,Vakaras” (vadovė Birutė Jasaitienė). 

Po visų sveikinimų ir koncerto visi buvo pakviesti prie bendro stalo kur laukė ne tik karšta arbata ir kugelis, bet didelis pyragas bei kiti skanumynai. Dar ilgai netilo juokas ir linksmas šurmulys, skambėjo visų kartu dainuojamos senjorų jaunystės dainos. Kokie gražūs ir nepakartojami mūsų senjorai jubiliatai! Nuoširdus ačiū šventės rėmėjams: Audrutei Puškarienei ir Danutei Sarapinienei, Birutei Bartušienei ir Birutei Mačiulienei, o taip pat visiems padėjusiems organizuojant šią šventę.

 Sungailiškių kaimo bendruomenės informacija.

Galerija