PADĖKOS IR APMĄSTYMŲ VAKARAS
2015 m. gruodžio 15 d.

Gruodžio 11 d. 19 val. Mažonų bendruomenės namuose vyko jau šeštasis adventinis padėkos vakaras, kurį organizavo Tauragės rajono vietos veiklos grupė. Tai geros muzikos, šilto pabendravimo, nuoširdžių padėkos žodžių šventė visiems rajono bendruomenių nariams , rėmėjams, draugams. 

Kaip ir kiekvienais metais, svečius džiugino Mažonų kaimo moterų įdomiai ir skoningai papuošta salė. 

Sveikindama visus, taip gausiai susirinkusius, Tauragės VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė dėkojo už bendrą darbą, partnerystę, paramą, meilę savo kraštui, parodytą atsakomybę, geras idėjas. Dovana visiems - profesionalios muzikos koncertas. Šiais metais tai buvo Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė Aušra Cicėnaitė ir vargonininkė Živilė Survilaitė. Visus tiesiog pakerėjo menininkių atliekamos ištraukos iš operų bei operečių, lietuvių kompozitorių kūriniai. Vakaro vedantysis Eugenijus Šaltis šventišką nuotaiką papildė subtiliais poezijos posmais, komentarais apie atliekamų kūrinių autorius.

Koncertui pasibaigus sveikinimo žodžius tarė LR seimo narys Darius Petrošius. Tauragės meras S. Mičiulis paminėjo, kad 2016 m. paskelbti bendruomenių metais, tai dar labiau įpareigoja bendruomenes suaktyvinti savo veiklą pasitelkiant visus kaimo gyventojus. Vakaro svečius sveikino su artėjančiom šventėm, kvietė nuoširdžiai pasirūpinti šalia esančiais žmonėmis avivaldybės tarybos narė Iveta Skurvydienė. Kredito unijos atstovė Jurgita Austrevičiene dėkojo už turiningą vakarą, linkėjo visiems ramybės susiklausymo. Sveikinimo ir padėkos žodžius tarė bendruomenių atstovai, džiaugėsi galimybe pabūti kartu, dėkojo už bendradarbiavimą, linkėjo laimės, gerumo, ramybės pasauliui ir namams. 

Kunigiškių, Pilaitės ir Vaitimėnų bendruomenėms buvo įteikti Vilniaus Gedimino Rotary klubo dovanoti nešiojami kompiuteriai, nors jie ir nenauji, tačiau Vilniaus Gedimino rotariečiai tikisi, kad jie dar šiek tiek tarnaus minėtų bendruomenių narių vaikučiams.
 
Po koncerto VVG pirmininkė dar kartą padėkojo už gražius darbus, partnerystę ir bendradarbiavimą, palinkėjo susirinkusiems ir jų šeimos nariams ramių Šv. Kalėdų, geros sveikatos, darnos, atjautos, svajonių išsipildymo. Pakvietė prie kuklaus šventiškai papuošto adventinio vaišių stalo pabendrauti pasidalinti metų nuveiktais darbais, gražiais įspūdžiais ir gera nuotaika. 

Tauragės rajono VVG informacija
 
Galerija