KALĖDINĖS ŠVENTĖS AUKŠTUPIUOSE
2016 m. sausio 11 d.

Praėjo gražiausios metų šventės, palikdamos prisiminimus ir nepakartojamas akimirkas. Taip norisi dar ir dar kartą stabtelėti ties švenčių maratonu. Prisiminti, kad puošti reikia ne tik eglutes, kurias per Tris Karalius nurengiame, bet ir savo širdeles. Kad būtume geresni, nusišypsotume savo brangiems žmonėms, kaimynams, vienišiems seneliams.

Tokių gražių ketinimų kupini ir rinkosi Aukštupių kaimo gyventojai į šventę ,,Kalėdinei žvaigždei sužibus’’. Visi džiaugėsi įdomia pradinukų paruošta programėle, dainelėmis, rateliais. Bendruomenės pirmininkė Dijana Mozūrienė pasveikino su atėjusiomis šventėmis, pasidžiaugė, kad šventėje dalyvauja ne tik vietiniai bendruomenės nariai, bet ir jaunimas su šeimomis, sugrįžę iš Norvegijos, Airijos, Prancūzijos, aplankyti savo artimųjų.

Pradinukai ir mažieji kaimo gyventojai mėgavosi saldžiomis dovanėlėmis, nupirktomis iš savivaldybės skirtų lėšų, vaišinosi gardžia arbata, užkandžiais, saldainiais. Šventės svečias seniūnas V. Juška bendruomenei padovanojo naują vėliavą ir pranešė džiugią naujieną, kad įsižiebė prie parduotuvės pastatyta eglutė, kuri džiugins gyventojus iki Trijų Karalių. Po pasibuvimo jaunimas aplankė vienišus ir sergančius senelius.

Dėkojame visiems kaimo gyventojams, papuošusiems savo aplinką kalėdinėmis dekoracijomis. Dabrupinės girininkui Jonui Kalvaičiui už padovanotą eglutę, kaimo vyrams Eugenijui Baužai, Virginijui Paulauskui, Antanui Mozūrui, Raimondui Paulauskiui už pastatytą ir papuoštą eglutę.

Dijana Mozūrienė

Galerija