SUSITIKIMAS SU ROBERTU DARGIU
2016 m. sausio 21 d.

Sausio 20 d. Tauragės savivaldybės didžiojoje salėje į susitikimą su Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentu Robertu Dargiu rinkosi Tauragės rajono bei miesto bendruomenių, verslo, organizacijų atstovai, seniūnai. Susitikimo tikslas - paskatinti bendruomenių narius kurti verslą.

Visuomenės veikėją, verslininką Robertą Dargį bei jį atlydėjusį Tauragės merą Sigitą Mičiulį pristatė susitikimo organizatorė Tauragės rajono VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė.

Tauragės rajono savivaldybės meras Sigitas Mičiulis pasveikino susirinkusius su naujais metais, palinkėjo, kad visi ieškotų naujų galimybių ir įgyvendintų savo tikslus,  kad žmonės nebijotų reikšti savo nuomonės, stiprėtų bendruomenių įtaka vykdant įvairias iniciatyvas.

Robertas Dargis kalbėjo, kad norint pagerinti mūsų gyvenimą pirmiausiai reikia keisti žmonių požiūrį į save į supančią aplinką, nebijoti prisiimti atsakomybę. Dabartiniame, augančių technologijų amžiuje ypač dideli reikalavimai keliami jaunimui, jų kūrybiškumo, pilietiškumo, inovatyvumo ugdymui. Buvo analizuota kooperatyvų steigimo nauda bei neteisingas požiūris į šią ekonominę veiklos formą, kalbama apie verslo steigimo galimybes, nedarbo problema ir kitas aktualijas.

Lektorius teigiamai atsiliepė apie Tauragės infrastruktūrą. Jo nuomone Tauragės rajonas turi visas galimybes steigti verslus, vystyti turizmą, būti įdomiais sau ir užsienio investuotojams. Viskas žmonių rankose, tik reikia ieškoti galimybių, sąžiningai ir atsakingai dirbti.

Pokalbio metu lektoriui buvo užduodami klausimai, vyko diskusijos.


VVG informacija

Galerija