KALĖDŲ SENELIO BELAUKIANT
2016 m. sausio 02 d.

Gruodžio 19 d. spektakliukas „Močiutės pasaka“ piratų laivu atplaukė pas Trepų bendruomenės priešmokyklinio amžiaus vaikučius. Laivo įguloje buvo pelytės, nykštukai, Pepė Ilgakojinė, nuostabioji pasakų sekėja Močiutė ir žinoma visų lauktas KALĖDŲ SENELIS.

Laivo kapitonė piratė Barbora pristatė visus įgulos narius ir pakvietė visus artimiau susipažinti.

Močiutė sekė pasaką pelytei Šmirei, savo kelionių įspūdžiais dalinosi Pepė Ilgakojinė, kuri kartu su kitomis pelytėmis (šokių grupė „Širdelės“) vaikučius linksmino nuotaikingu šokiu. Pasirodė ir nykštukės (šokių grupė „Alikva“). Po spektaklio Vėluikių bibliotekininkė Virginija Lukošienė dalino padėkos raštus ir knygutes mažiesiems bibliotekos skaitytojams ir jų tėveliams, seneliams - geriausiems metų skaitytojams ir ragino skaityti toliau, nes skaitant gali aplankyti įvairiausių šalių, pamatyti įvairiausių vaizdų ir susipažinti su įdomiausiais pasakų herojais.

Galiausiai susirinkusiuosius pasveikino ir Kalėdų senelis, kuris kartu su vaikais atliko piratų mankštą ir žaidė kitus žaidimus. Visą popietę vainikavo saldieji Kalėdų senelio prizai mažiesiems.

Bendruomenės informacija

Galerija