PILIETINĖ AKCIJA ,,AŠ UŽ LIETUVĄ” SUNGAILIŠKIŲ KAIMO BENDRUOMENĖJE
2016 m. gegužės 25 d.

Prie paskelbtos pilietinės iniciatyvos ,,Aš už Lietuvą”, skirtos Lietuvos valstybės 100-čiui paminėti ir naujos idėjos padovanoti po gerą darbą Lietuvai, prisijungė ir mūsų Sungailiškių kaimo bendruomenė. 

Neplanavome kažkokių didelių darbų ar rimtų renginių, tik nusprendėme, kad galime susitvarkyti viešąsias erdves: nušienauti žolę, sutvarkyti gėlyną prie bendruomenės namų ir pasigaminti keletą priemonių vaikų žaidimų aikštelei ( boružėlių, kirminiuką ar dinozaurą). Veiklos turėjome visas tris dienas: nuo gegužės 25 iki 27 dienos. Juk mes patys kuriame ir puoselėjame savo gyvenamąją aplinką, o nuo mažų darbų prasideda dideli pasiekimai.

Ačiū visiems dalyvavusiems ir nuoširdžiu darbu prisidėjusiems prie šios akcijos. Tai vyrų komandai: kaimo gyventojams Ernestui Jonikui, Sauliui Skladaičiui ir Audriui Katauskui, Aivarui Jonušaičiui ir Žydrūnui Bajorinui, bendruomenės nariams Valdui Rudžiui ir Artūrui Žalandauskui. Nuoširdus ačiū bendruomenės narėms Raimondai Liorančienei ir Kristinai Gaurylienei, Jolantai Kiniulienei ir Ramutei Obydenik. Tvarkėme bendruomenės namų aplinką ir pabuvome ,,dailininkėmis”, pabendravome ir turiningai praleidome laiką. Ir žinoma, galime pasidžiaugti pagražėjusia aplinka.

 

Sungailiškių kaimo bendruomenės informacija 

Galerija