MOTINOS DIENA PILAITĖS BENDRUOMENĖJE
2016 m. kovo 31 d.

Motinos dieną Pilaitės bendruomenė paminėjo balandžio 29 dieną bendruomenės namuose. Dapkiškių kultūros namų renginių organizatorė Laima Cancingerienė ir B. Baltrušaitytės VB Dapkiškių filialo vyr. bibliotekininkė Livija Šimkė šventę pradėjo eilėmis apie mamą. 

Mamos žiūrėjo Pilaitės bendruomenės centro neformalaus ugdymo vaikų parengtą spektakliuką „Mama viską žino“. Vaikai kartu su pedagoge Jurgita Prišmantaite sukūrė vaidinimą iš kiekvieno vaiko gyvenimo įvykio, kai mama jau žino.

Renginių organizatorė paprašė visų mamų perskaityti žymių žmonių mintis apie motinas. Tai buvo trumpa valandėlė gražių minčių. Keletas mamų pasidalino linksmais nutikimais įvykusiais su savo mamomis, kai mama viską žino.

Neformalaus ugdymo vaikai pašoko ritminius šokius, o Dapkiškių kultūros namų meno vadovės Marytės Remeikytės paruošti vaikai dainavo.

Aplinką puošė neformalaus ugdymo vaikų piešinių paroda. O visos mamos gavo vaikų padarytą gėlės žiedą. Šventę baigėme skanaudami naminius pyragus ir mėtų arbatą.

 

Livijos Šimkės informacija 

Galerija