BENDRUOMENĖS VASAROS ŠVENTĖ TREPUOSE
2016 m. rugpjūčio 08 d.

Šie metai Lietuvoje paskelbti Bendruomenių metais. Trepų kaimo tradicinė vasaros šventė „Šakomis į dangų, šaknimis į žemę“, buvo skirta šiai progai paminėti. Sulaukta didelio būrio bendruomenės narių, svečių, valdžios atstovų. 

Pradėdama šventę, jos vedėja, Audronė Stankevičienė kalbėjo apie medžio šaknų ir lapų santykį su žmogaus gyvenimu ir vertybėmis, apie bendruomeniškumo naudą ir svarbą. Bendruomenės pirmininkė Jolanta Skrodenienė supažindino su kokiais darbais ir renginiais bendruomenė pamini Bendruomenių metus. Dėkojo savo kaimo nusipelniusiems žmonėms už jų nuopelnus ir paramą bendroje veikloje. Įteikė padėkos dovanėles.

Renginyje dalyvavo ir sėkmės darbuose, būti atsakingiems už savo kraštą, gerų sumanymų ir idėjų bendruomenės darbuose ir dar daug linkėjimų skyrė visiems Tauragės rajono meras Sigitas Mičiulis, Skaudvilės seniūnas Virginijus Būdvytis, tarybos nariai: Darius Stankus, Silverijus Statkus, Pranas Petrošius. Susirinkusiems taip pat sveikinimo žodį tarė seimo narys Darius Petrošius, jo padėjėjas Povilas Gargasas.

Visi dalyvavusieji šventėje susidomėję žiūrėjo svečių iš Skaudvilės kultūros namų teatro trijų veiksmų komediją „Penkios mylimos“, pagal G.Mareckaitę. Režisierė Z.Jurevičienė. Vėliau skambėjo dainos, šokiai, vyko žaidimai ir kitos atrakcijos. Šventėje visus linksmino muzikantas Vilmantas iš Tauragės kultūros centro.

Trepų bendruomenės informacija

Nuotraukos Virginijos Lukošienės 

Galerija