SUDIE, GRAŽUOLE VASARA
2016 m. rugpjūčio 25 d.

Tai jau tradicine tapusi Pilaitės bendruomenės centro vasaros palydėtuvių šventė. Šis renginys buvo skirtas Bendruomenių ir Bibliotekų metams. Jis prasidėjo eilėraščiu apie rugpjūtį. Susirinkusius pasveikino Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius ir Tauragės miesto meras Sigitas Mičiulis, seimo nario Dariaus Petrošiaus padėjėjas Povilas Gargasas, VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė, Tauragės tarybos narys Silverijus Statkus, kraštietis, Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros direktorius, Kęstutis Šetkus.

Pilaitės bendruomenės centro pirmininkė Ingrida Vorobjevienė visiems savo kalboje priminė kas tai yra bendruomenė ir kokia jos svarba.

Buvo paminėtos visos bendruomenės – kaimynės. Dalyvavusios bendruomenės dovanojo gražius žodžius ar dainą.

Savo atliekamomis dainomis visus pradžiugino Dapkiškių vokalinis ansamblis.

Kodėl šie metai paskelbti Bibliotekų metais, supažindino Dapkiškių vyr. bibliotekininkė Livija Šimkė. Ji įteikė Tauragės B. Baltrušaitytės viešosios bibliotekos direktoriaus Sigito Kancevyčiaus diplomus geriausiems skaitytojams - Airintai Mejerytei ir Jurui Atminui.

Ingrida Šetkienė vaišino Pilaitės bendruomenės centro plovu. Stalus puošė naminiai sūriai ir pyragai, visus gaivino naminė gira.

Toliau šventę tęsė Rasa Levickaitė - Šerpytienė ir Vygantas Šerpytis. Daug šokome, dainavome, žaidėme žaidimus. Šventė baigėsi fejerverkais. Renginį vedė Livija Šimkė.

 

Pilaitės bendruomenės centro informacija ir nuotraukos. 

Galerija