SUSIBĖGOME RUDENS PALYDOMS
2016 m. lapkričio 25 d.

Ruduo – tradicinis bendruomenės susitelkimo metas. Gamtai puošiantis krentančiais įvairiaspalviais lapais ir skaičiuojant metų „derlių“, malonu kartu praleisti gražų ir linksmą vakarą, savo džiaugsmu pasidalinti su kitais, atsipūsti, pamiršti rūpesčius, pasilinksminti. Tokiu tikslu Trepų bendruomenės nariai sugužėjo į vakaronę „Po rudens darbų“. Susirinkusieji jaukiai įsikūrė bendruomenės namuose prie stalų su šeimomis ir draugais. 

 „Netikėtai“ į vakaronę įsiveržė Bronikė (Virginija Lukošienė) ir Jadzikė (Inga Nagaitienė). Tai dvi „Trepų gyventojos“, pensininkės, kurios sugalvojo naują verslo planą. Moterys užsimanė tapti populiariomis ir užsidirbti. Taigi, jos atvyko nufilmuoti laidą „Geriausi Trepų vakarai“, kurią ketino nusiųsti į televiziją. Bronikė ir Jadzikė, pasivadinusios „Smegenistėmis“, mankštino trepiškių smegenis, kvietė judesiui ir žaidimams.

Bendruomenės moterys varžėsi dviejuose komandose, siekdamos kuo greičiau sudėti skaičius. Po jų galėjo pasireikšti ir vyrai, kurie žaidė žaidimą „Krepšinis“. Čia vyrai demonstravo savo greitą reakciją. Paskutinio žaidimo „Pasaka“ metu moterys ir vyrai tapo aktoriais, kurie iliustravo Trepų bendruomenės gyvenimą. „Laidoje“ dalyvavo ir Pilsūdų kultūros namų kapela bei vokalinis ansamblis (vadovė Vijoleta Vasiliauskienė).

Pabaigoje šventės paaiškėjo, kad nepasiseks nusiųsti filmuotos medžiagos į televiziją, kadangi „verslininkės“ pamiršo įjungti filmavimo kamerą. Buvo nuspręsta viską pakartoti kitais metais.

Visi džiaugėmės maloniai praleistu vakaru, galėję pabendrauti, pasijuokti, pajudėti. Lauksim kitų smagių akimirkų.

Trepų kaimo  bendruomenės informacija

Nuotraukos Ingos Nagaitienės

 

Galerija